top of page
Pregnancy prijs

Zwangerschap

There is a baby on the way!

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Een spannende en speciale tijd is aangebroken. Of het nu de eerste, tweede of derde zwangerschap is, elke zwangerschap is uniek en een herinnering waard voor de rest van jullie leven!  

 

Mijn werkwijze:

Een zwangerschapsshoot wordt meestal tussen de 30 en 34 weken van de zwangerschap gemaakt. De zwangere buik is dan mooi rond en je voelt je vaak op dit moment nog wat fitter. Iets eerder of later kan natuurlijk ook. Voordat ik begin met foto’s maken, bespreken we jullie wensen en verwachtingen. Daarbij kiezen we een bijpassende locatie en kan ik helpen met het uitzoeken van diverse outfits. 

 

Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat jullie helemaal relaxt zijn. Ik maak tijdens dit moment meerdere foto’s, zowel individueel als samen met je partner. Jullie hoeven hierbij niet te poseren, ik zal alleen wat tips en aanwijzingen geven. De mooiste foto’s ontstaan namelijk vaak als je helemaal ontspannen bent.

 

Mag ik dit bijzondere moment voor jullie op beeld zetten? Neem dan hier (vrijblijvend) contact met mij op om een zwangerschapsshoot te boeken of stel hier je vragen.  

Investering

 

€150

2 personen

+/- 1 uur

Thuis of op locatie

25 bewerkte foto's in hoge resolutie

 

Na de fotoshoot ontvang je binnen maximaal drie dagen de onbewerkte foto's. Uit deze selectie mag je de mooiste foto's kiezen. Ik zal deze selectie binnen twee weken bewerken. De definitieve foto's ontvang je via een online galerij.

 

*Exclusief reiskosten €0,35/km.

*Extra foto's kunnen worden bijgekocht

bottom of page