top of page
Trouwalbum met bedrukking namen

TROUW

ALBUM

Jullie trouwdag is een van de meest bijzondere momenten in je leven, en het verdient een speciale plek om voor altijd te worden gekoesterd. Met onze trouwalbums brengen we jullie liefdesverhaal tot leven, pagina na pagina, met zorgvuldig geselecteerde beelden die de essentie van jullie dag vastleggen.

Onze trouwalbums zijn ontworpen om een tijdloze en elegante weergave te bieden van jullie trouwfoto's. We werken samen met jullie om een album samen te stellen dat jullie persoonlijke stijl en voorkeuren weerspiegelt. Van het materiaal en de afwerking tot het lay-outontwerp, elk detail wordt met de grootste zorg behandeld om een uniek en meeslepend album te creëren.

Ik ben verheugd om samen te werken met een exclusieve album maker die met de hand prachtige albums creëert. Bij elk trouwpakket is een klein album inbegrepen, met een formaat van 15x15. Maar willen jullie graag een nog waardevollere herinnering creëren? Dan bieden we de mogelijkheid tot upgraden naar een luxer album. Onze luxe trouwalbums zijn voorzien van kwalitatief platliggend fotopapier, waardoor jullie trouwfoto's op prachtige wijze tot hun recht komen.

Bij het personaliseren van jullie album hebben jullie de vrijheid om zelf de kaft te kiezen uit een breed scala aan kleuren en verschillende soorten stoffen, zoals linnen en velvet. Op deze manier geven jullie het luxe trouwalbum een persoonlijke touch! Als perfectionist en designer zal ik met veel plezier jullie album vormgeven, geheel naar jullie wensen.

Trouwalbum met gouden bedrukking namen en trouwdatum
Trouwalbum met namen en datum
Trouwalbum met bijbehorende bewaardoos
Trouwalbum met luxe pagina's

Voor een upgrade naar een groter luxe fotoalbum met luxe linnen of velvet cover begint het vanaf €85

Het is zelfs mogelijk om het standaard album na de bruiloft nog te upgraden naar een groter formaat.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunnen jullie contact opnemen via het contactformulier of tijdens het kennismakingsgesprek.

Onze tijdloze trouwalbums kunnen volledig naar jullie wens worden samengesteld met kleur, opdruk, bewaardoos en extra's. Zo creëren jullie een uniek album dat perfect past bij jullie stijl en verhaal. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om extra mini albums of ouder albums aan te schaffen. Vanaf €60 kunnen jullie ook een upgrade krijgen naar een groter album.

Bij Maros Studio hechten we veel waarde aan het creëren van prachtige trouwalbums die jullie liefdesverhaal voor altijd vastleggen. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier om meer te weten te komen over onze trouwalbums en de verschillende opties. We kijken ernaar uit om samen met jullie een uniek en betoverend trouwalbum te maken!

BETOVEREND ALBUM?

bottom of page