top of page
  • Writer's pictureJanine Niessen

Mijn Oogverblindende Avontuur bij de Bruiloft van Ruben en Hannah in Gouda

Welkom bij mijn nieuwste blogpost, waarin ik je meeneem naar een onvergetelijke dag in het pittoreske Gouda. Als trouwfotograaf en -videograaf had ik het voorrecht om de liefdevolle bruiloft van Ruben en Hannah vast te leggen. Van het historische stadhuis tot het adembenemende diner en feest bij Lake Seven, deze bruiloft zat boordevol magische momenten onder een stralende zon. Lees verder en geniet mee van de hoogtepunten van deze betoverende dag!


Bruiloft in Gouda - Een Oase van Romantiek:

Wat een voorrecht om deze prachtige bruiloft in het charmante Gouda te mogen meemaken! Deze stad ademt geschiedenis en heeft een unieke sfeer die perfect past bij de liefde tussen Ruben en Hannah. De smalle straatjes, grachten en historische gebouwen vormden een betoverend decor dat elke foto tot leven bracht.


Stadhuis Gouda - Een Monument Vol Symboliek:

De huwelijksceremonie vond plaats in het indrukwekkende stadhuis van Gouda. Als ik door de deuren liep, voelde ik meteen de rijke geschiedenis en de romantiek die in de lucht hing. Het was een eer om getuige te zijn van de uitwisseling van geloften tussen Ruben en Hannah op deze historische plek, waar generaties lang liefde is bezegeld.


Fotografie - Het Vangen van Tijdloze Herinneringen:

Gewapend met mijn vertrouwde Sony A7III en een assortiment aan lenzen, legde ik elk kostbaar moment vast. De camera ving de subtiele details, de gelukzalige blikken en de spontane lachjes die de liefde tussen Ruben en Hannah perfect weergaven. Mijn passie voor fotografie zorgde ervoor dat elke foto een tijdloze herinnering werd, vastgelegd voor altijd.


Second shooter met Sanne van Es - Een Teamwork van Creativiteit:

Om geen enkel moment te missen, werkte ik nauw samen met de getalenteerde Sanne van Es, ik was haar second shooter. Samen hebben we het bruidspaar vanuit verschillende perspectieven vastgelegd, waardoor we een compleet en meeslepend verhaal konden vertellen. Onze gecombineerde creativiteit en ervaring zorgden ervoor dat geen enkel detail over het hoofd werd gezien.


Een Zonnige Dag - Een Goddelijke Gunst:

De zon straalde genadig over de bruiloft van Ruben en Hannah, waardoor de foto's nog mooier werden. De warme zonnestralen verlichtten het stadhuis en gaven een bijzondere glans aan het bruidspaar. Het was alsof de natuur meewerkte om deze dag nog specialer te maken, en ik voelde me gezegend om daar deel van uit te maken.


Diner en Feest bij Lake Seven - Een Magische Afsluiting:

Na een emotionele ceremonie werd de dag voortgezet bij Lake Seven, waar een intiem diner en een spetterend feest plaatsvonden. Het adembenemende uitzicht over het meer en de sfeervolle ambiance creëerden de perfecte setting voor het vieren van de liefde. Het feest ging door tot in de late uurtjes, gevuld met gelach, dans en onvergetelijke momenten.


De bruiloft van Ruben en Hannah in het betoverende Gouda was een ware droom die uitkwam. Als trouwfotograaf had ik de eer om hun liefdesverhaal vast te leggen, van het historische stadhuis tot het feest bij Lake Seven. Met behulp van mijn vertrouwde apparatuur en samen met de getalenteerde Sanne, hebben we elk kostbaar moment vastgelegd, zodat het bruidspaar deze herinneringen voor altijd kan koesteren. Deze dag vol liefde, onder een stralende zon, zal voor altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben.
8 views0 comments
bottom of page