top of page
  • Writer's pictureJanine Niessen

Een Stralende Liefdesviering: Erwin en Marjolijn's Intieme Bruiloft in De Dieptetuin, Zeist

Welkom bij Maros Studio, dé plek voor adembenemende trouwvideografie. Vandaag nemen we je mee naar een onvergetelijke bruiloft in de prachtige locatie De Dieptetuin, gelegen in het betoverende Zeist. Deze intieme viering was doordrenkt met liefde, vreugde en betekenis, terwijl Erwin en Marjolijn elkaar het jawoord gaven, omringd door hun twee schattige kinderen en hun dierbaarste vrienden en familieleden.


Ceremonie die het hart raakt

Als trouwvideograaf had ik het voorrecht om deel uit te maken van deze bijzondere dag, vanaf het moment dat de ceremonie begon. Erwin en Marjolijn kozen ervoor om elkaar voor het eerst te zien tijdens de ceremonie, wat de opwinding en emotie alleen maar vergrootte. Toen ze elkaar in de ogen keken, was het alsof de hele wereld even stil stond. Het was een prachtig en ontroerend moment dat de liefde tussen hen voorgoed bezegelde.


De Dieptetuin, een betoverende setting

De bruiloft vond plaats in de adembenemende omgeving van De Dieptetuin, een idyllische locatie in Zeist. Met zijn weelderige tuinen, kronkelende paden en serene vijvers, bood deze plek de perfecte achtergrond voor Erwin en Marjolijn's liefdesverhaal. De zonnige dag zorgde voor een warme en uitnodigende sfeer, waardoor de gasten zich meteen thuis voelden.


Onvergetelijke videografie

Als gepassioneerd trouwvideograaf had ik de eer om de kostbare momenten van Erwin en Marjolijn vast te leggen. Van het uitwisselen van geloften tot het delen van hun eerste kus als getrouwd stel, elk detail werd zorgvuldig vastgelegd. Mijn doel was om hun liefdesverhaal op een unieke en meeslepende manier vast te leggen, zodat ze deze kostbare herinneringen keer op keer kunnen herbeleven.


Intieme, kleine bruiloft

Erwin en Marjolijn kozen bewust voor een intieme bruiloft, waarbij ze hun dichtstbijzijnde vrienden en familie uitnodigden om dit bijzondere moment met hen te delen. Deze intieme setting creëerde een gevoel van warmte en verbondenheid dat de hele dag voelbaar was. Het was duidelijk dat elke gast een speciale plaats innam in het leven van het bruidspaar, en de liefde en steun die ze ontvingen, was hartverwarmend.


Lunchen in de zon

Na de ceremonie genoten Erwin en Marjolijn samen met hun gasten van een heerlijke lunch in de zon. Onder de schaduwrijke bomen van De Dieptetuin werden smakelijke gerechten geserveerd, terwijl vrolijke gesprekken en oprechte gelach de lucht vulden. Het was een ontspannen en gezellige tijd waarin iedereen de gelegenheid had om de liefde te vieren en te delen.


Een leven vol liefde

Erwin en Marjolijn's bruiloft was een waar festijn van liefde en vreugde. Als trouwvideograaf voelde ik me vereerd om een deel te zijn van hun bijzondere dag en hun kostbare momenten vast te leggen. De Dieptetuin in Zeist bood de perfecte setting voor deze intieme viering, en de zonovergoten dag maakte alles nog mooier.


Als je op zoek bent naar een trouwvideograaf die jouw liefdesverhaal op een authentieke en meeslepende manier kan vastleggen, dan ben je bij Maros Studio aan het juiste adres. Met passie en toewijding zullen we ervoor zorgen dat jouw bruiloft een blijvende herinnering wordt die je steeds opnieuw kunt beleven. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om je dromen waar te maken.


9 views0 comments
bottom of page