top of page
Newborn prijs

Newborn

Let’s celebrate new life!

Het wondertje waar jullie 9 maanden op hebben gewacht is eindelijk geboren! Een bijzondere periode is aangebroken. Deze bijzondere periode zet ik graag voor jullie op beeld, zodat jullie een herinnering hebben waar jullie altijd naar terug kunnen kijken.  

 

Mijn werkwijze:

Voordat we beginnen aan de shoot, bespreken we online jullie wensen en verwachtingen goed door, zodat ik goed weet wat jullie van mij verwachten. De shoot zal bij jullie thuis plaatsvinden, dé plek waar jullie en de baby zich het meest thuis voelen. 

 

Tijdens de fotoshoot zorg ik voor een relaxte sfeer, zodat jullie je helemaal op jullie gemak voelen. Samen zetten we de uniekste momenten op beeld vast, denk hierbij aan bijvoorbeeld een knuffelmoment, het baby’tje in bad en detailfoto’s van jullie kleintje. 

 

Een newborn shoot wordt vaak gemaakt vanaf de geboorte van jullie kleintje tot ongeveer 12 weken na de bevalling. Maar de newborn shoot kun je het beste vóór je bevalling al boeken. Als jullie kleintje er is plannen we gelijk een afspraak in, zodat jullie een moment kunnen kiezen waarop dit het beste voor jullie uitkomt.  

 

Ik zet graag dit bijzondere moment voor jullie op beeld! Neem hier (vrijblijvend) contact met mij op om een newborn shoot te boeken of stel hier je vragen.  

Investering

 

€150

2 personen

+/- 1 uur

Thuis of op locatie

25 bewerkte foto's in hoge resolutie

 

Na de fotoshoot ontvang je binnen maximaal drie dagen de onbewerkte foto's. Uit deze selectie mag je de mooiste foto's kiezen. Ik zal deze selectie binnen twee weken bewerken. De definitieve foto's ontvang je via een online galerij.

 

*Exclusief reiskosten €0,35/km.

*Extra foto's kunnen worden bijgekocht

Newborn portfolio
bottom of page