top of page
Loveshoot prijs

Loveshoot

Let’s capture your love story!

Een love shoot is een koppel fotoshoot, waarin jullie de liefde voor elkaar op beeld vastleggen. Met de foto’s van een love shoot krijgen jullie een blijvende en liefdevolle herinnering waar jullie met een lach naar terug kunnen kijken. Een koppel fotoshoot is daarnaast het gehele jaar door te boeken. 

 

Mijn werkwijze:

Voordat ik met mijn camera aan de slag ga, hebben we eerst contact over jullie wensen en verwachtingen. We bespreken daarbij gelijk een locatie voor de love shoot af. Dit is vaak een plek waar jullie je fijn voelen of op een plek wat voor jullie van betekenis is. Tijdens de koppel fotoshoot zorg ik voor een relaxte sfeer, zodat jullie je 100% op jullie gemak voelen. Door een ontspannen sfeer ontstaan namelijk de mooiste plaatjes. 

 

Ik zet jullie liefde graag op beeld! Neem hier (vrijblijvend) contact met mij op om een loveshoot te boeken of stel hierje vragen.  

Investering

 

€150

2 personen

+/- 1 uur

Thuis of op locatie

25 bewerkte foto's in hoge resolutie

 

Na de fotoshoot ontvang je binnen maximaal drie dagen de onbewerkte foto's. Uit deze selectie mag je de mooiste foto's kiezen. Ik zal deze selectie binnen twee weken bewerken. De definitieve foto's ontvang je via een online galerij.

 

*Exclusief reiskosten €0,35/km.

*Extra foto's kunnen worden bijgekocht

Love Shoot Portfolio
bottom of page