top of page
Portret prijs

Lifestyle / Portrait

Let’s create!

Op een creatieve wijze laat ik de unieke en aantrekkelijke aspecten van jou of jouw product naar voren komen. Hierdoor krijg je prachtige foto’s waarin je kunt stralen!

 

Mijn werkwijze:

Voordat ik aan de slag ga, bespreken we eerst de verwachtingen en jouw visie en ideeën. Wat is bijvoorbeeld het doel van de foto’s en wat wil je precies uitstralen? Dit zijn belangrijke aspecten om van tevoren helder te hebben. Daarnaast bespreken we een fotolocatie, die het beste bij jou en jouw onderneming past. 

 

Tijdens de fotoshoot maak ik diverse foto’s van jou en/of het product. Je hoeft hierbij niet te poseren, ik zal alleen wat tips en aanwijzingen geven. Het is voor mij belangrijk dat je je tijdens dit moment helemaal op je gemak voelt. Hierdoor ontstaan de spontaanste en uniekste foto’s. Door het gebruik van attributen, kunnen we jouw verhaal nog meer verduidelijken op beeld. Wat zorgt voor een persoonlijk en sterk verhaal!

 

Ik help je graag om jouw bedrijf of product te laten stralen! Neem hier (vrijblijvend) contact met mij op!

Investering

 

€150

2 personen

+/- 1 uur

Thuis of op locatie

25 bewerkte foto's in hoge resolutie

 

Na de fotoshoot ontvang je binnen maximaal drie dagen de onbewerkte foto's. Uit deze selectie mag je de mooiste foto's kiezen. Ik zal deze selectie binnen twee weken bewerken. De definitieve foto's ontvang je via een online galerij.

 

*Exclusief reiskosten €0,35/km.

*Extra foto's kunnen worden bijgekocht

Portret portfolio
bottom of page