top of page
Wedding price

Bruiloften

Let’s celebrate love! 

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een bijzondere dag uit jullie leven, waar jullie een mooie en blijvende herinnering aan willen hebben. Met mijn foto’s of films geef ik jullie een blijvende herinnering waar jullie met een lach en een traan naar terug kunnen kijken. 

 

Mijn werkwijze:

Als jullie mij kiezen als jullie foto-/videograaf voor op jullie grote dag, beginnen we eerst met een (vrijblijvend) online kennismakingsgesprek. Aangezien ik op jullie grote dag aanwezig mag zijn, is het belangrijk dat we een klik hebben. Daarnaast hoor ik graag wat jullie wensen en ideeën zijn en kijken we samen of we een goede “match” zijn. 

 

Als we een match zijn, ga ik voor jullie aan de slag. Als jullie foto-/videograaf werk ik op de dag zelf zo onopvallend mogelijk. Ik ben aanwezig, maar ik geef jullie niet telkens aanwijzingen. Zo zorg ik voor een pure en ongedwongen sfeer, wat zorgt voor schitterende foto’s. Na jullie grote dag, lever ik de foto’s of video binnen 8 weken aan en hebben jullie een mooie herinnering om naar terug te kijken! 

 

Het is voor mij een grote eer om jullie bijzondere dag vast te mogen leggen. Willen jullie mij leren kennen? Vul dan hier je gegevens in. Ik neem graag contact met jullie op. 

 

           Liefs,

                                                  Janine

Pakketten

 

Maros Studio werkt met diverse pakketten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pakket van zes uur of zelfs een pakket waarop ik twaalf uur lang op locatie ben. Daarnaast kunnen de pakketten aangepast worden naar jullie wensen. Wil je nog wat extra’s? Geen probleem! Ik zorg ervoor dat jullie niks tekortkomen. Ben je benieuwd naar de pakketten? Vraag dan hier de brochure aan. 

“Jullie mooiste dag,
jullie liefde voor elkaar,
vastgelegd voor eeuwig”

bottom of page