top of page
20230915_MarosStudio_DylanTom_Preview_0012.JPG

LET'S 

CELEBRATE LOVE!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

 

Nu het plannen van jullie speciale dag begint, is het ook tijd om te denken aan een enthousiaste bruidsfotograaf of videograaf die perfect bij jullie passen. Ik sta klaar om jullie huwelijksdag op een authentieke en oprechte manier vast te leggen, zonder geforceerde poses, maar juist met echte momenten en oog voor detail. Als trouwfotograaf en videograaf streef ik ernaar om onopvallend aanwezig te zijn, zodat jullie je op je gemak voelen terwijl ik elk bijzonder moment vastleg. Laten we samenwerken om jullie liefdesverhaal tot leven te brengen en een tijdloze herinnering te creëren.

Van de voorbereidingen in de vroege ochtend tot het feestelijke dansen in de late uurtjes, ik ben erbij om alle kostbare momenten vast te leggen. Ik hecht veel waarde aan de kleine details die jullie dag uniek maken, zoals de bloemendecoraties, de trouwringen en de emotionele speeches. Elk beeld dat ik maak, vertelt een verhaal en brengt de emoties en de sfeer van jullie huwelijksdag tot leven.

Liefdesfoto van bruidspaar onder sluier
Bruidegom houdt deur open voor bruid
20230915_MarosStudio_DylanTom_Preview_0005.JPG

REAL WEDDINGS

Bruidspaar stadhuis Gouda met bellenblaas
Detail van trouwauto
Stadhuis Gouda, Zuid Holland

WERKWIJZE

Als jullie geïntrigeerd zijn door mijn stijl en graag willen dat ik jullie bijzondere dag vastleg, nodig ik jullie uit om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we verkennen of er een goede match is tussen jullie visie en mijn diensten als foto- of videograaf.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking, die zowel online als op een locatie in Gouda kan plaatsvinden, hebben we de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Tijdens dit gesprek zal ik ook mijn trouwalbums laten zien en meer informatie geven over mijn werkwijze. Het is een perfecte gelegenheid om jullie wensen en ideeën te bespreken en te bepalen of we op één lijn zitten.

Als de klik er is en jullie besluiten om met mij samen te werken, zal ik met meet liefde jullie mooie dag vastleggen. Ik hecht er veel waarde aan om onopvallend te werken, waardoor ik authentieke en ongedwongen beelden kan creëren. Jullie kunnen erop vertrouwen dat ik elk belangrijk moment met oog voor detail vastleg.

Om ervoor te zorgen dat ik de beste kwaliteit kan leveren en jullie de volledige aandacht kan geven die jullie verdienen, hanteer ik een beperkt aantal bruiloften per jaar. Op die manier kan ik mij volledig toewijden aan jullie dag en jullie een onvergetelijke ervaring bieden.

Na jullie bruiloft kunnen jullie binnen 8 weken de prachtig bewerkte foto's of video's ontvangen. Ik streef ernaar om jullie een tastbare en blijvende herinnering te geven waar jullie keer op keer van kunnen genieten.

20230915_MarosStudio_DylanTom_Preview_0008.JPG

ENTHOUSIAST?

STAP 1: KENNISMAKING!

Ben jij helemaal overtuigd om mij mee te nemen op jullie avontuur? Geweldig! Ik zou jullie graag willen ontmoeten! Wij plannen een online meeting in of ik nodig jullie met liefde uit bij mij in Gouda voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen wij kijken of het een match is, leren wij elkaar wat beter kennen, kunnen jullie al jullie vragen stellen en hoor ik graag jullie plannen!

bottom of page